LEAN SIX SIGMA PARTNERS

Benieuwd naar jouw Next Level

in High Performance?

Over jou
  • Je denkt in mogelijkheden
  • Je hebt passie voor continu verbeteren
  • Je bezit over een goede dosis zelfkennis
Over Lean Six Sigma Partners
  • Ambitieuze, jonge organisatie
  • Thought leadership
  • Samenzinnig, Krachtig & Realistisch
Over de Job
  • Combi tussen training en consultancy
  • Diverse branches
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
LEAN SIX SIGMA PARTNERS

Your Next Level in High Performance

Lean Six Sigma Partners (LSSP) richt zich op advies, coaching, training en interim management. De ander in zijn kracht zetten en het in beweging krijgen van de organisatie vanuit ‘leren door doen’ staan centraal. Daarom wil LSSP continu in gesprek zijn met het beste talent binnen het vakgebied. Om deze reden maken wij  graag kennis met een ervaren Lean (Six Sigma) Consultant zoals jij!

Als Consultant begeleid je organisaties en haar medewerkers bij de nodige veranderingen. Je voert analyses uit en je adviseert over het verbeter potentieel. Daarnaast ben je een geboren trainer en vind je het belangrijk om je kennis over high performance methodieken zoals Lean Six Sigma en Agile te delen met anderen door middel van trainingen en workshops.

Kom jij een kop koffie bij ons drinken?

Waarom?

LEREN DOOR DOEN

Jij krijgt organisaties in beweging en helpt operationele resultaten blijvend te verbeteren. ‘Leren door doen’ staat hierbij centraal.

SAMENZINNIG OP KANTOOR

Vier dagen per week verbeter je onze klanten, op vrijdag ontwikkelen we samen onze eigen verbeterkracht!

JIJ STAAT OP 1

Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. Daarom bieden we veel verantwoordelijkheid, trainingen en ruimte voor groei.

Over Lean Six Sigma Partners

Pure verbeterkracht voor iedereen

Lean Six Sigma Partners is een ambitieuze, jonge organisatie, opgericht door ervaren en bekende namen in het Lean Six Sigma vakgebied. Wij onderscheiden ons door met de klant focus te hebben op het ontwikkelen van passende High Performance kennis én kunde.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we ons hierdoor snel tot een gerenommeerd partner in continu verbeteren. Het in beweging krijgen van de organisatie vanuit ‘leren door doen’ staat bij ons centraal. Wij streven naar pure verbeterkracht voor iedereen en we bieden uiteraard alle gecertificeerde Lean Six Sigma opleidingen.

Zin in een kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en bellen je graag om meer over je te weten te komen.